Tsekkaa myös foorumi osoitteessa http://spinaround.niceboard.net/

maanantai 25. elokuuta 2008

Jenyne Butterfly

perjantai 22. elokuuta 2008

Chalans Demo Team

Amsterdamilainen tanssiryhmä esittää: Tankotanssin eri tyylisuunnat.

keskiviikko 20. elokuuta 2008

Olkanousuflip

Tangon kiipeäminen - helppo tapa

torstai 7. elokuuta 2008

Länsimaiset tanssit villitsevät kiinattaria

Metallitangon ympärillä tanssahtelu mielletään länsimaiseksi ilmiöksi, joka kuuluu pikemminkin yökerhojen lavoille kuin kuntosaleille. Useimpien mielikuvissa tangon varassa aistikkaasti liikehtivä hahmo on naispuolinen ja vähäpukeinen.

Kiinassa tätä lajia on kuitenkin lähestytty melko ennakkoluulottomasti, sillä se on saanut suosiota nimenomaan tanssi- ja kuntokoulujen lajivalikoimassa, ja tunneilla hikoilevat yhtä lailla naiset kuin miehetkin. Poledancing, "tankotanssi" on muodissa etenkin Shanghain, Guangzhoun ja Hongkongin kaltaisissa suurkaupungeissa, ja on ehtinyt jo saavuttaa konservatiivisemman pääkaupunginkin.

Beijingissä poledancingistä tuli hittituote sen jälkeen, kun Luo Lan niminen nuori nainen avasi tanssistudionsa sinne viime vuonna. Hän toimi myös heinäkuussa järjestettyjen lajin ensimmäisten Kiinan mestaruuskisojen puuhanaisena. Kisat keräsivät paitsi paljon osallistujia - niin miehiä kuin naisia - myös runsaasti katsojia. Luo Lan haluaa karistaa lajin yökerhomainetta ja toteaa, että pikemminkin tankotanssi on positiivinen ja terve tapa kuntoilla, ja päälle päätteeksi myös mainio keino kohentaa itsetuntoa.



Lue koko artikkeli täällä: http://www.radio86.fi/

keskiviikko 6. elokuuta 2008

TaraKarina

Eräs youtuben legendoista hänkin.

Antix Fitness... jälleen vauhdissa!

Tai lähinnä hitaalla... Kyllä hitaasti tanssittu ja hyvin hallittu liikekieli on niin kovin kaunista.