Tsekkaa myös foorumi osoitteessa http://spinaround.niceboard.net/

perjantai 22. toukokuuta 2009

Tampere Open Showcase 2009



Muistutuksena kaikille: Tampere Open Showcase 2009 järjestetään huomenna klo 14.00! Eli siis ennen näkemätön tilaisuus nähdä Suomen parhaat tankotanssijat samalla lavalla! Ovet aukeavat puoli tuntia ennen tapahtuman alkua. Liput 15 euroa, koko tuotto menee lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen Nuori Suomi RY:lle. Maksaa voit ovella käteisellä.

Lue lisää: www.tankotanssi.fi/showcase/

perjantai 15. toukokuuta 2009

Tess Taylor



Tess Taylor eli Polelushes on eräs youtuben kenties vähiten tunnettuja, mutta hyvin omaleimaisia tanssijoita. Tess tunnetaan kenties parhaiten monen uuden liikkeen luojana, esimerkkinä mainittakoon the Crane eli kurki:

torstai 14. toukokuuta 2009

sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Jooga supermummo



83-vuotias Betty Calman opettaa yhä joogaa 11 kertaa viikossa, eikä aio luopua joogasta Werther's Originalien ja sohvan vuoksi lähitulevaisuudessakaan. Lue lisää dlisted.comissa.

tiistai 5. toukokuuta 2009

Kahdeksan vuoden kokemus tankotanssista


Olemme tanssineet tankotanssia yli kahdeksan vuotta ympäri maailmaa, joten olemme ammattilaisia. Meillä ei ole mitään ongelmia tangon kanssa, osaamme käyttää sitä täysin ammattitaitoisesti.

-Johanna Tukiainen


Lähde:iltalehti.fi

Lisäksi tämä räiskyvän luonteen omaava, nyttemmin pitkät kutrinsa leikkauttanut, blondi on Suomen mestari vuosimallia 2003 - hänen lajinsa on tankotanssi, eli kansanomaisesti; striptease.

-Susa Babe


Lähde: susababe.com

Anteeksi nyt vain, mutta vuonna 2003 ei Suomessa ole tankotanssin mestaruuskisoja käyty. Itse asiassa, koko maassa ei ole vielä ollut yksiäkään SM-kisoja lajissa.

Niin iloinen kun olenkin siitä, että tankotanssi on nyt sana kaikkien huulilla, voisi osa ihmisistä kyllä lopettaa omista touhuistaan "tankotanssin ammattilainen" nimikkeen käyttämisen.

Käsi ylös, kuka huomaa eron?