Tsekkaa myös foorumi osoitteessa http://spinaround.niceboard.net/

lauantai 12. huhtikuuta 2008

Tampereella tapahtuu 12.-13.4.

Eli jälleen kerran on liikuntakeskus 35 plussan tilat vallattu tankotanssijoiden käyttöön! Ohjelmaa on seuraavasti.

Lauantaina 12.4 klo 13-16 on tankotanssin tutustumiskurssi. Opetusta on 2,5 tuntia, klo 13.00-14.15 ja 14.45-15.00, välissä puolen tunnin eväs-/rupattelutauko. Tutustumiskurssi on tarkoitettu aivan ensikertalaisille, eli se on loistava tilaisuus tulla kokeilemaan tankoilua! Ilmoittautumiset minulle mahdollisimman pian sillä paikkoja on rajoitetusti.

Sunnuntaina 13.4 klo 13-16 vastaavalla aikataululla on spinni/transitiokurssi. Eli muutamia peruspyörähdyksiä hiotaan myös, mutta pääpainotus on ylöspyörähdyksillä, siirtymäliikkeillä sekä lattialiikkeillä. Treenataan taivutuksia ja lisätään tanssillisia elementtejä tangon ympärillä liikkumiseen.

Ja tätä olemme taas odottaneet... Tankojamit ovat lauantaina 12.4 klo 17-20! Tänä aikana ei siis ole opetusta, vaan tarkoitus on saada tankotanssin harrastajia sekä lajista kiinnostuneita yksien seinien sisälle, treenaamaan yhdessä ja tutustumaan toisiinsa. Katsojia ei tapahtumaan oteta, vaan jokaisen on syytä varautua osallistumaan. Kannustava ilmapiiri saa kyllä ensikertalaisenkin uskaltamaan.

Kaikkiin tapahtumiin mukaan jumppavaatteet, paljaat jalat, hikipyyhe ja vesipullo sekä rutkasti hyvää mieltä! Jamien hinta on 10 euroa, kurssit ovat 25 euroa/kpl. Ilmoittautumiset sähköpostitse iina@tankotanssi.fi tai puhelimitse 050-5503096/Iina Laatikainen. Kursseilla on paikkoja rajoitetusti, eli vaikka paikalle voi myös ilmaantua samana päivänäkin voi osallistumisensa varmistaa ilmoittautumalla etukäteen. Osoite on Hämeenkatu 25 B, 3krs, liikuntasali 35+. Samaisesta paikasta löytyy myös mm. pilates-tunteja, venyttelyä sekä muuta tankotanssia tukevaa liikuntaa, eli myös salin omat liikuntapalvelut kannattaa ehdottomasti tsekata.